Säännöt
Säännöt VS-Partners verkkokaupassa

Verkkokauppa

VS-Partners verkkokauppa on suunnattu yritysten väliseksi verkkokaupaksi. Kaupassa on aina ilmoitettava Y-tunnus sekä yritys ja vastuuhenkilötiedot. Ostaja verkkokaupassa sitoutuu noudattamaan tämän verkkokaupan sääntöjä, tilimyyntiehtoja, toimitusohjeita, maksuehtoja, tuotepalautusehtoja, sääntöjä ja Suomen lakia.

Hinnat

Kaikkien tuotteiden hinta on ilmoitettu sisältäen arvonlisäveron 24%.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitusrahti valitaan lähetyskohtaisesti tilauksen loppuvaiheessa, tilattujen tuotteiden yhteispainon mukaisesti. Tilatessanne postiennakolla lisäämme tilaukseen myös postiennakkomaksun painon mukaan. Laskua vastaan tuotteita voidaan toimittaa vain asiakkaille, joilla on voimassa oleva asiakasnumero ja laskutusoikeus yrityksessämme. Laskutus- tai luottoasiakkaiden on täytettävä asiakaskohtainen perustietolomake, mikäli yritys haluaa avata osto-oikeuden verkkokaupassamme. Tilin hoidosta ei peritä erillistä korvausta. Viivästyskorko on korkolain mukainen.

Vahvistus ja -aika

Tilaukset toimitetaan vakio toimitusajalla tai verkkokaupan kirjallisen ilmoituksen mukaisesti. Normaali toimitusajat on mainittu, joka tuoteryhmän sivujen yläosassa, kuitenkin jossain erikoistapauksessa toimitusaika voi olla huomattavastikin pidempi. Tästä tullaan antamaan erillinen ilmoitus kirjallisesti.

Tuotteen palautusoikeus

Materiaali- tai valmistusviallisilla tuotteilla on palautusoikeus 7 vrk. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Tuotteen voi palauttaa myös toimittamalla sen myymäläämme. VS-Partners verkkokaupalla on oikeus todeta valmistus- tai materiaalivirhe ja olla hyväksymättä ei olennaista virhettä tai hyväksyä virhe. Mikäli tuote on tilattu väärin laite- tai koneperustein VS-Partners verkkokauppa ei ota vastuuta tästä, eikä näin myöskään ole velvollinen ottamaan tilattua tuotetta takaisin. Palautustuotteet jotka hyväksytään palautettavaksi, palautetaan maksetusta palautusrahtiosuudesta puolet verkkokaupan rahtitaulukon mukaisesti. Kaikissa tapauksissa VS-Partners verkkokaupalla on oikeus toimittaa uusi tuote tilalle uuden toimitusvahvistuksen mukaisesti. Merkitkää palautusosoitteeksi: VS-Partners Oy, ASIAKASPALAUTUS, Kärrytie 3, 61300 Kurikka. Liittäkää mukaan joko jäljennös lähetyslistasta tai ilmoittakaa palautuksen yhteydessä lähetyslistan numero. Rahtirahan palautusta varten tulee ilmoittaa tilinumero.

Tuoteteiden takuu

Kunkin tuotteen mukana toimitetaan tiedot mahdollisesta valmistajan myöntämästä erillisestä takuusta. Tavallisissa erillisosa- tuotteissa palautusoikeussääntö kattaa mahdolliset materiaalivirheet, mikäli ne eivät täytä toimittajan antamia tuotespeksejä.

Ostoskori:
Tuote Määrä Summa
yhteensä:  € 
Yhteystiedot:
VS-Partners Oy
 
Kärrytie 3
61300 Kurikka
Y-tunnus: 1085760-6
 
Puh: 0500 660 550
js@elisanet.fi
Haku